Home » Uncategorized » Lees hier meer over de geologie van Hongarije

Lees hier meer over de geologie van Hongarije

Welkom op de website waar u meer kunt leren over de geologie van Hongarije.1 Anders dan de titel doet vermoeden omvat deze website veel meer dan alleen geologie, u krijgt meer informatie over de toepassing van de vakgebieden theologie, (wetenschaps)filosofie, biologie, geologie en historie op Hongarije. Hier kunt u lezen over het creationistische standpunt inzake de wereldwijde zondvloed, maar ook natuurwetenschappelijke werkhypothesen en -modellen met de klassieke Schriftuitleg als basis. Deze website dient daarnaast als achtergrondinformatie voor de geologiereis naar Hongarije.2 Meer informatie over deze reis is hier te vinden en aanmelden voor deze reis kan hier. De eerstvolgende geologiereis vindt plaats van 7 juni 2021 tot en met 11 juni 2021 D.V.3 Naast deze website heeft de auteur ook nog een andere website met als titel Beneluxgeologie. De website www.beneluxgeologie.nl is ruimer van opzet met meer aandacht voor de schepping en de (gevolgen) van de zondeval. Veel leesplezier!

[Deze website ziet de auteur (Jan van Meerten) als werkdocument om de geologie van Hongarije beter te begrijpen. Het voordeel van een werkdocument is dat er nog flink aan geschaafd kan worden. Het voordeel van het online staan is dat sceptici, critici en andere waarheidszoekers er alvast wat van kunnen vinden. De auteur kan daar ook weer van leren en de zinnen indien nodig nog beter formuleren, inzichten aan te passen en onjuistheden te verwijderen zodat we de onderste steen boven zullen krijgen.]

NB: Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 9 januari 2021.

  1. Hongarije is een land in Centraal-Europa met een oppervlakte van 93.024 vierkante kilometer en 9.771.827 inwoners. Zie Wikipedia voor meer informatie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Hongarije. De auteur van deze website staat niet garant voor de politieke geladenheid en de absolute betrouwbaarheid van deze Wikipedia-pagina.
  2. Overigens is deze website niet bruikbaar als reisgids voor deze reis. Een reisgids wordt elke reis opnieuw verstrekt.
  3. Zie ook: https://logos.nl/evenement/geologiereis-hongarije-2021-2/.

1 reactie

Reacties zijn gesloten.